Drone

foggy wood

Drone gir det ekstra krydderet

Drone kan benyttes både til foto og film. Materialet fra drone fanger publikums interesse ved å gi et nytt og spennende perspektiv noe som kan gi mange fordeler ved bruk i markedsføring.

Dronebilder og film blir mer etterspurt i markedet. Bruk av drone gir materialet det lille ekstra, og gir det unike foto og filmklipp som skiller deg ut i mengden. Bruk av drone er et sterkt virkemiddel i de fleste sammenhenger. Droneklipp hjelper å bryte opp filmer for å gjøre de mer interessant ved å vise perspektiver vi ikke ser til daglig.

Film hos Rågo for SpareBank 1 SMN.
Droneklipp kan bryte opp filmer for å gjøre de mer interessant ved å vise perspektiver vi ikke ser til daglig.

Klipp og bilder tatt med drone kan brukes for å gi publikum en bedre oversikt. Vi kommer oss opp og kan vise din bedrifts lokasjon eller en eiendom i forbindelse med andre gjennkjenbare landemerker. Samtidig gir det en oversikt over arealet. Skal du eksempelvis arrangere en festival kan et dronefoto være like intuitivt som et områdekart. Det kan også vise mengden av publikum på et arrangement på en oversiktlig måte.


Film for MOEN

Å filme og fotografere fra lufta åpner for flere muligheter. Droner gir fremkommelighet på utilgjengelige lokasjoner, og gir mulighet til å filme og fotografere fra helt nye perspektiver. Det kan være fra sjøen og inn mot land, eller over tregrensa for å vise beliggenhet og nærområde.

Droneklipp kan vise perspektiver vi ikke ser til daglig.
Exterior drone photo of building

Vi i LYKT foto og film bruker ofte drone i vår produksjon. Både som informative innklipp i film, eller som et virkemiddel for å bryte opp og skape spenning. Dronebilder og film blir ikke minst veldig vakkert, og setter prikken over i’en i en produksjon.

La oss jobbe sammen!

Vi hjelper deg gjerne med å løse dine behov for visuell markedsføring og identitetsbygging.

Ta kontakt - det er helt uforpliktende!

Takk for henvendelsen!
Vi svarer deg så snart vi kan.
Oops! Denne beskjeden kom nok ikke fram til mottakeren.