bildebank

People pointing and smiling at work

Du + drømmekollega
= SUPERTEAM!

Skal du utvide bedriften og trenger flere dyktige mennesker? Det er ikke alltid at alle er aktive søkere etter stillingsutlysninger. Derfor er det viktig å være synlig for potensielle ansatte på flere plattformer. Det vil gi høyere sannsynlighet for å bli sett og få flere søkere. Samtidig kan du vise fremtidige ansatte hvem dere er og hvordan det er å jobbe hos dere.

Her er noen tips til når du skal ut med foto og film i forbindelse med rekruttering:

1: Vis frem kollegaene

Så gir du søkeren et innblikk i hvem de kan jobbe med og samholdet mellom de ansatte. Å vise frem miljøet på jobben kan bidra til å gi en forståelse av hva som forventes av de ansatte både personlig og profesjonelt. Ikke minst vil det gi tillit og øke interessen for søkeren!

man in meeting at work
man in work clothes smiling
smiling man with blue helmet
woman in work clothes
adults at work and one baby
man welding
Bildebank for B&B Entreprenør

2: Kombiner tekst som virkemiddel

Vær tydelig på hvem du er ute etter. Skriv gjerne hvilke kvaliteter dere trenger og presiser hvilken stilling som er åpen. Varier i størrelser på teksten, og kombiner den med foto og film slik at det råder liten tvil om hvem du ønsker til ditt team.

3: Ha tydelig logo

Har foto- og filmmaterialet ditt en lett synlig logo, er det større sannsynlighet for at fremtidige søkere har fått med seg hvem dere er, og legger bedriftens navn i minne. Logo på film og foto er som bedriftens bil på digitale kanaler! Den vises godt, og suser forbi for å legger seg på minne til seeren.

Vær synlig på flere plattformer. Det vil gi høyere sannsynlighet for å bli sett og få flere søkere.
Male walking in stairs

4: Effektiviser med film

Da har du muligheten til å fortelle hvem du søker etter. De ansatte kan si noe om hvordan arbeidsmiljøet er, eller du kan vise noen av arbeidsoppgavene den nyansatte kan få. En film gjør det lett for fremtidige medarbeidere å se for seg hvordan de passer inn i miljøet, og får en følelse av hvordan de vil bli tatt imot.

Trenger din bedrift materiale i forbindelse med rekruttering, hjelper LYKT Foto og Film deg med å finne ut hva som passer for dere.

La oss jobbe sammen!

Vi hjelper deg gjerne med å løse dine behov for visuell markedsføring og identitetsbygging.

Ta kontakt - det er helt uforpliktende!

Takk for henvendelsen!
Vi svarer deg så snart vi kan.
Oops! Denne beskjeden kom nok ikke fram til mottakeren.