Film

Ipad and a glass of wine on a bathtub

En stemningssetter for
dine produkter

Som produktfoto handler produktfilm om å synliggjøre de fysiske varene du selger. Den må fremstille dine produkter på den beste og mest representative måte. En slik type film kan vise flere aspekter med ditt produkt.

Film kan vise et spesielt produkts funksjoner eller løsninger. I noen tilfeller kan disse være enklere å vise på film enn på foto. Eksempelvis kan glidelåsen på en jakke lukkes, et bord kan være dekket til middag med nytt servise eller en knapp på et badekar kan aktivere et boblebad.

Produktfilm for Interform
En produktfilm må fremstille dine produkter på den beste og mest representative måte.

Digitale løsninger og apper drar ofte nytte av å bruke film. I en produktfilm kan du gi enkel veiledning og forklare hvordan ditt produkt brukes og gi dine kunder en dypere innsikt i din vare. Dette kan forklares tydelig ved bruk av illustrative klipp, supplert med tale og tekstplakater/bulletpoints.


Produktfilm for Kremmerhuset

Film er en flott måte å knytte ditt produkt til en ønsket stemning eller følelse. Her står du fritt til å styrke ditt budskap med tilpasset musikk og dramaturgi. Skal du knytte dine produkter til en sesong, som eksempelvis jul, kan det være fint å lage et miljø som gir julestemning. Her kan du julepynte lokasjonen for opptaket med juletre, gaver, m.m. og legge til musikk som er knyttet til høytiden.

I produktfilmer er det mulig å vise flere produkter i en setting. Da kan du vise frem hele kolleksjoner eller deler av ditt sortiment. Eller du kan vise nærmere detaljer av ett produkt.

La oss jobbe sammen!

Vi hjelper deg gjerne med å løse dine behov for visuell markedsføring og identitetsbygging.

Ta kontakt - det er helt uforpliktende!

Takk for henvendelsen!
Vi svarer deg så snart vi kan.
Oops! Denne beskjeden kom nok ikke fram til mottakeren.