Ansatteportretter

Portrett av en dame

Hjelp! Sjefen har bestilt fotografering

Har sjefen bestemt at dere skal ha nye bilder? Så flott! Det er viktig å vise de ansatte. (Hvorfor? Det har vi skrevet litt om her) Samtidig har vi forståelse for at mange kan være spente i forkant av fotografering. Vi har derfor skrevet ned noen enkle tips du kan se på i forkant av fotograferingen - slik at du kan senke skuldrene, og vite at du får gode bilder.

1: Hva skal jeg ha på meg?

For vår del kan du ha på deg akkurat hva du vil, men vi har noen anbefalinger på hva du bør unngå for å få mest mulig flatterende bilder. Mønster. Og neonfarger. Begge trekker fokus vekk fra ditt ansikt, og det ønsker vi å unngå! Mønster kan også oppfattes som at bildet er i bevegelse, og det er veldig forstyrrende. Det kan ellers være smart å høre med jobben. Flere bedrifter har en ønsket kleskode for sine bilder.

2: Jeg har vært uheldig…

Vi vet alle at en kan skrape seg og at kviser kan dukke opp over natta. Det betyr ikke at du trenger å avlyse fotograferingen. Gi oss gjerne et lite tapp på skuldra om det er noe ikke-permanent du ikke vil foreviges med.

Man smiling
Smiling man
Portrait of smiling man with beard
Portrait male
Blue ambient portrait of man
Male portrait
Ansatteportretter i miljø for Webstep
Du velger bildet på kamera - liker du det ikke, tar vi et til. Slik at du hele veien kan føle deg trygg på hvordan du fremstilles.

3: Hvordan skal jeg stå?

Du vil få god veiledning og tips til hvordan du kan stå. I noen tilfeller har bedriften du jobber for bestemte retningslinjer de ønsker skal følges.

outside portrait woman
Portrait of two woman outside
Smiling woman outside
Ansatteportretter på location for Ror byrå

4: Jeg er mest komfortabel når...

Ikke alle liker å ha «publikum» når de skal portretteres. Det respekterer vi selvsagt. Ønsker du at det skal være bare deg og fotografen er det helt i orden. Er dere sammen i grupper med flere kolleger, kan vi be de andre vente utenfor. Bare gi oss et hint om hva som er mest komfortabelt for deg, slik at vi kan tilpasse fotograferingen.

I noen tilfeller har bedriften du jobber for bestemte retningslinjer for kleskode og posering
Studio portrait of woman

5: Får jeg velge bildet mitt selv?

Underveis i fotograferingen får du spørsmål om å se på bildene. Hvilket bilde som skal bli sluttproduktet er helt opp til deg. Du velger bildet på kamera - liker du det ikke, tar vi et til. Det viktigste er at du er fornøyd. Slik at du hele veien kan føle deg trygg på hvordan du fremstilles.

Male portrait on white background
Studio portrait of smiling man
Portretter for Kjeldsberg eiendomsforvaltning, tatt i deres egne lokaler.

Er det noe du stresser over? - Snakk med oss. Vi tilrettelegger slik at du får en god opplevelse og et bra bilde.

Trenger din bedrift nye ansatteportretter hjelper LYKT Foto og Film deg med å finne ut hva som passer for dere.

La oss jobbe sammen!

Vi hjelper deg gjerne med å løse dine behov for visuell markedsføring og identitetsbygging.

Ta kontakt - det er helt uforpliktende!

Takk for henvendelsen!
Vi svarer deg så snart vi kan.
Oops! Denne beskjeden kom nok ikke fram til mottakeren.