Utsmykking

man with bread on bike

Piff opp lokalene dine

Hvor mange ganger har du vært i et lokale, sett dekoren på veggene å tenkt WOW? Utsmykking kan brukes for å piffe opp lokalene og sette en stemning for miljøet. Du kan bruke veggene for å gi besøkende en umiddelbar kjennskap til din bedrift - eller bare bruke utsmykkingen til å gjøre lokalene dine inspirerende.

Mulighetene er uendelige for hva en kan utsmykke med. Samtidig trenger det ikke å være et uoverkommelig stykke arbeid å få på plass.

Her har du noen tips til hva som kan være fint å tenke på når du skal piffe opp lokalene dine:

1: Vis identiteten din

Slik at din bedrift kommer tydelig frem for alle besøkende. Du kan bruke bedriftens farger eller bilder av verktøyene dere bruker, for å gjøre det tydelig til deres. Har du noe personlig på veggene, eksempelvis de ansatte i arbeid, er det en fin måte å fremheve menneskene som gjør en god jobb, samtidig som det legger seg lettere på minnet.

man with apron and pig head
Pictures as decor in windows
butcher man with saw
Bilder brukt i utsmykking på Aisuma, i samarbeid med HK.

2: Vær aktuell

Utsmykkingen kan brukes til å presentere hva dere jobber med. Du kan kombinere bilder, lyd, tekster, slagord og bedriftens verdibegreper. Slik at utsmykkingen skaper oppmerksomhet og viser kjernen i din bedrift.

The sky's the limit. Gjør lokalene dine spennende og unike.

3: Oppdatere utsmykkingen

Den trenger ikke være permanent. Du kan ha en utsmykning som er lett å oppdatere etter behov. Endrer sesongen seg, kan det være en fin anledning å gjøre en oppfriskning. Har du digital utsmykking, kan dette fikses med enkle tastetrykk. Det er ikke et must å oppdatere, og for mange kan det være smart å ha noe tidløst. Tenk på hva du ønsker å se når du besøker andre.

Photo of decor at shopping mall
Photo of decor at shopping mall
Utsmykking hos Trondheim Torg, i samarbeid med HK.

4: Kreativiteten setter “grenser”

Det meste er mulig. Størrelser, materialer, formater, belysning m.m., kan en la kreativiteten løpe fritt med. Hvor du plasserer utsmykkingen - på vegger, i tak, midt i rommet, - det er helt opp til deg. The sky's the limit. Gjør lokalene dine spennende og unike.

Trenger du tips og triks til hvordan det kan se ut hos akkurat dere? Vi hjelper gjerne!

La oss jobbe sammen!

Vi hjelper deg gjerne med å løse dine behov for visuell markedsføring og identitetsbygging.

Ta kontakt - det er helt uforpliktende!

Takk for henvendelsen!
Vi svarer deg så snart vi kan.
Oops! Denne beskjeden kom nok ikke fram til mottakeren.