Behind the scenes

People in water on filmset

Gi dine kunder et personlig innblikk i bedriften

Produksjon av behind the scenes, eller BTS, kan være en fin måte å gi et innblikk i hva som skjer i bedriften din. Det handler om å synliggjøre hvem dere er på en annen måte enn deres ferdige materiale. Det viser at dere har ting på gang og holder dere aktuelle.

BTS kan løses som foto eller film, være omfattende eller kort og konsist. I de fleste anledninger publiseres slik materiale på sosiale medier og gjerne på stories. Dette er det selvsagt ingen fasit på, og en står fritt til å bruke de plattformene en ønsker selv. Vi i LYKT Foto og Film deler og publiserer vårt eget BTS-materiale på stories på Instagram.

Behind the scenes office shootBehind the scenes photoshootBehind the scenes golf
Du trenger ikke å tenke at BTS må være en stor produksjon.

Vi gjør dette for å gi våre kunder et innblikk i hva som skjer bak kamera og i produksjonen før det er laget et ferdig produkt. Samtidig samler vi gode minner for oss selv som har dokumentert vår reise som bedrift. Det er alltid hyggelig å se tilbake på.

Du trenger ikke å tenke at BTS må være en stor produksjon. Det kan enkelt gjøres med mobilkamera for dem som er med på opptak. Ønsker du at det skal se litt mer ut som en ferdig film eller bildeserie, kan vi i LYKT Foto og Film stille med flere fotografer på opptak slik at vi kan gjøre produksjonene parallelt.

BTS gir dere innhold som frister publikum ekstra for å se det ferdige materialet.
Behind the scenes workers

I noen tilfeller kan det være fint å kombinere film og bilde med intervjuer fra de aktuelle deltakerne som er med. Da gir dere kundene deres et dypere innblikk i hva som skjer og hva dere tenker under produksjonen. Det er fint å få med uttalelser fra flere andre aktører som kan gi krydder til historien. Da har dere innhold som frister publikum ekstra for å se det ferdige materialet. Her er et eksempel vi laget under en produksjonen for filmen Tåkeland av Helmet.

Behind the scenes-film for Helmets produksjon av Tåkeland.

La oss jobbe sammen!

Vi hjelper deg gjerne med å løse dine behov for visuell markedsføring og identitetsbygging.

Ta kontakt - det er helt uforpliktende!

Takk for henvendelsen!
Vi svarer deg så snart vi kan.
Oops! Denne beskjeden kom nok ikke fram til mottakeren.