Plattformer

Smiling couple walking on the street

Hvilken plattform skal du publisere på?

Det finnes mange ulike plattformer og kanaler å nå dine kunder på. Det visuelle innholdet du presenterer bør optimaliseres for hver enkelt.
Du velger dine foretrukne plattformer, og vi hjelper med tilpassing av det visuelle innholdet etter gjeldende spesifikasjoner.

Smiling colleagues looking at magazinesSmiling colleagues looking at magazines 1x1Smiling colleagues looking at magazines 4x5
Employee behind a computerEmployee behind a computer 1x1Employee behind a computer portrait
Colleagues discussing a magazineColleagues discussing a magazine 1x1Colleagues discussing a magazine portrait
Bildebank for Proaktiv

Vi kan produsere materiale for en bestemt kanal, eller tilpasse det samme materialet til bruk i ulike kanaler. En slik omforming av innhold kan innebære endring i formater, omstrukturering av dramaturgi, tilførsel av tekst og grafikk eller endring av musikk.

Vi i LYKT Foto og Film har erfaring med å skape materiale som skal publiseres på et vidt spekter av plattformer
Filmer for Øvre Nyhavna

Med så mange ulike plattformer å velge i, kan vi med litt planlegging før opptak, produsere innhold med dette i tankene.

Under en filmproduksjon kan vi i tillegg ta bilder, slik at ditt innhold kan publiseres både digitalt og i trykte medier. Å avklare på forhånd hvor du skal publisere gjør produsering av innhold raskere, enklere og mer kostnadseffektivt. Hvilke plattformer som er optimal for å nå ditt mål, kan vi i LYKT Foto og Film være behjelpelig med å finne ut av.

Om bedriften din vil være synlig på Facebook, Instagram, Linkedin, TikTok, web, kino, TV eller presentasjoner bør måten materialet brukes på tilpasses målgruppen man når med den enkelte plattformen.

Utseendemessig er det ulikheter på flere av plattformene. Det kan være lurt å sette seg inn i hvordan eller hvilken type kommunikasjon som fungerer bra på de ulike kanalene.

Her kan vi i LYKT Foto og Film være behjelpelig med råd. Vi setter oss inn i hva konkurrentene dine gjør, og skaper materiale som representerer deg som avsender, slik at du skiller deg ut.

La oss jobbe sammen!

Vi hjelper deg gjerne med å løse dine behov for visuell markedsføring og identitetsbygging.

Ta kontakt - det er helt uforpliktende!

Takk for henvendelsen!
Vi svarer deg så snart vi kan.
Oops! Denne beskjeden kom nok ikke fram til mottakeren.