Målgruppe

Products on pink background

Hvordan nå din målgruppe

Når du skal produsere visuelt materiale, er noe av det viktigste å sette seg inn i, hvem du ønsker å nå. Hvem din målgruppe er. 

En målgruppe kan defineres av alder, kjønn, geografisk lokasjon, arbeid, livssituasjon, interesser/hobbyer med mer. Noen ganger kan målgruppen være så spisset at alle disse punktene er definert. Andre ganger er det bare noen av punktene som er konkrete og resten åpent. For å sikre at en når den ønskede kundegruppen er det fint å tenke over hvem kundene dine er eller hvem du ønsker de skal være. Altså definere målgruppen for dine tjenester og produkter. 

Products on turquoise backgroundProducts on green backgroundProducts on pink and blue background
Illustrative bilder for Britannia, i samarbeid med Nonspace.

Visuelt innhold kan hjelpe deg med å nå din målgruppe. Foto og film skaper oppmerksomhet, er mer iøyenfallende og sier mer enn tekst. Det er noen av de beste virkemidlene for å formidle rett budskap til rett målgruppe på kort tid. Vi kan være behjelpelige med å finne det visuelle innholdet som er best for din bedrift. Innholdet bør tilpasses din målgruppe og tydeliggjøre deg som avsender. Slik at det er lettere for kundene dine å få kjennskap til dine varer og til deg. Hvor du når dem avhenger av hvilke plattformer du ønsker å bruke.

Woman in coverallsWomen in coveralls with autumn environment
Foto og film skaper oppmerksomhet, er mer iøyenfallende og sier mer enn tekst.
Bildene for Traktorpikene.

Kvalitetssikret materiale som er tilpasset din markedsføring, synliggjør dine produkter og tjenester til din målgruppe. Å sørge for at du blir sett av din målgruppe, kan det lede til flere salg på en effektiv måte. 

Trenger din bedrift visuelt materiale kan vi i LYKT Foto og Film finne løsninger som passer for dere.

La oss jobbe sammen!

Vi hjelper deg gjerne med å løse dine behov for visuell markedsføring og identitetsbygging.

Ta kontakt - det er helt uforpliktende!

Takk for henvendelsen!
Vi svarer deg så snart vi kan.
Oops! Denne beskjeden kom nok ikke fram til mottakeren.