Bildebank

sparkling industrial work

Din egen bildebank – alltid synlig på rett sted til riktig tid

En lett tilgjengelig bildebank med riktig identitet og høy kvalitet, sikrer at du til enhver tid er forberedt på å være synlig på rett sted til riktig tid.

En bildebank er et visuelt arkiv som bedriften din kan benytte etter ønske og behov. Til forskjell fra en bildepakke, som ofte består av et antall bilder tatt i samme setting, kan bildebanken fylles på og endres over tid.

Man on a scooter waivingMan drinking coffee and reading the newspaper
En bildebank er et visuelt arkiv som bedriften din kan benytte etter ønske og behov
Man laughingWoman smiling at the barwoman kayaking in the sea
Bildebank for Øvre Nyhavna

Bildebanken tillater deg å være i forkant av dine egne og kundens ønsker og behov. Om bildebanken din inneholder bilder tatt ved ulike årstider, er ditt visuelle uttrykk alltid oppdatert og relevant.

Det er viktig at bildebanken din illustrerer det som er aller viktigst for deg

Er det viktigste å vise geografisk tilhørighet, kan bilder av lokale kjennemerker eller lokalene dine være godeidéer. Et godt tips, er å supplere med bilder av ansatte i lokale turløyper eller i hyggelig prat på torget.

Er det viktigere for deg å vise kundene hvem som svarer hen på telefonen, er det fint å supplere med bilder av de ansatte. Dette kan gjøres som portretter eller bilder av de ansatte i miljø.

LYKT Foto og Film setter alltid din identitet og profil først når vi etablerer bildebanken. Du slipper å benytte stockbilder, og du skiller deg ut i mengden. Bildebanken tilpasses ditt behov for antall og typer bilder. Du velger selv hvordan du vil benytte bildene, og om du ønsker å bruke dem flere ganger.

LYKT Foto og Film setter alltid din identitet og profil først når vi etablerer bildebanken
Portrait of a woman at her workplace
Docked boats at nightWorker with a welding helmetPortrait of a man at his workplace
boat mechanics Hall with boatWelding worker
Person working on a boats exteriorMan smiling while workingBoat at sea
Bildebank for MOEN

En god bildebank kombinerer flere sjangre. Eksempelvis portretter, interiør-, eksteriør-, produkt- og illustrasjonsbilder, bilder av nærområde og stemningsbilder fra arbeidshverdagen i bedriften. En god bildebank gir deg relevant og gjennomgående profesjonelt materiale for de plattformene du skal publisere på.

Ved etablering av en bildebank har du alltid visuelt innhold til markedsføring lett tilgjengelig. Du har muligheten til å være aktuell og rask med å publisere materiale som gjør bedriften synligere i markedet.

Trenger du idéforslag til en bildebank for din bedrift - ta kontakt.

La oss jobbe sammen!

Vi hjelper deg gjerne med å løse dine behov for visuell markedsføring og identitetsbygging.

Ta kontakt - det er helt uforpliktende!

Takk for henvendelsen!
Vi svarer deg så snart vi kan.
Oops! Denne beskjeden kom nok ikke fram til mottakeren.