Interiør/Eksteriør

Interior with sofa and chair

Referanseprosjektet eller det tidløse esset i bildebanken deres

Ofte er bilder av eiendommer og lokaler forbundet med utleie eller salg. De kan være mye mer enn det.

Interiørbilder kan vise lokalenes identitet og hvilke fasiliteter som er der. Eksteriørbilder viser lokasjonen, riktig inngang og parkeringsmuligheter. I tillegg til det rent praktiske med slike bilder, kan de styrke din bedrift.

Interior with detailed wallhallway with green wall
Lokalene fotograferes i helhet, rommene alene og ønskede fremhevede detaljer.
Details on wallInterior photography of lunchroom Interior photography
Interiørbilder hos Artsdatabanken for Signed by Sensa

Har dere lokaler dere ønsker å vise frem i markedsføringen deres, kan interiør- og eksteriørbilder være en fin måte. Det er også mulig å lage en film av fasilitetene. Disse kan benyttes for å vise hvordan dere bruker lokalene. Det kan være at bedriftsidentiteten deres er tydelig gjennom lokalet eller at det er viktig for dere å synliggjøre hvor kundene finner dere.

For å vise lokalenes bruksområde er det i noen anledninger behov for å ha mennesker i bildene.

Vi i LYKT Foto og Film har ofte fotografert ulike bedrifters lokaler, enten det er i regi av bedriften som holder til i lokalene, eller arkitekt/interiørarkitekt. For sistnevnte kan slike bilder være dokumentasjon av referanseprosjekter, for eksempelvis innsalg til nye kunder eller bruk i utgivelser.

Lokalene fotograferes i helhet, rommene alene og ønskede fremhevede detaljer. Dette står dere fritt til å velge. Vi tar hensyn til hvilke elementer som skal være fremhevet og synlig. Skal leverandøren av gulv, vegger og møbler synliggjøres, passer vi selvsagt på at vi har bilder som viser alle elementene fra sin beste side. Er lamper og lys en like viktig del av designet som vinduslyset, tar vi bilder både med lyset på og av.

Interiør- og eksteriørbilder kan ofte være tidløse og brukes enkeltstående eller sammen med andre bilder i markedsføringsøyemed.
Interior photography with kids running around

Noen ganger er vi inne for å dokumentere enkelte produkter satt inn i ulike miljøer. Da er ikke helheten av gulv, lys og vegger viktig. Fokuset ligger på det konkrete møbelet som skal vises i settingen.

Clean office placeDetails on office Brown chairs with white and green walls
Interior photography of office Interior Photography with couch in a green roomInterior photography of lunchroom
Details on officeWooden chair in natural lightDetails of pillows on a couch
Interiørfoto hos Synlighet for Martela

For å vise lokalenes bruksområde er det i noen anledninger behov for å ha mennesker i bildene. Dette kan være for å vise ulike høyder eller bredder i lokalet eller på møblement. Eller for å gi bildene en følelse av liv og bevegelse. Ofte er «ghosting» brukt. Dette er når en person går gjennom lokalet mens kamera tar bilde over lengre tid. Slik at alle personlige trekk med personen er visket bort. Formen av et menneske er igjen med et tydelig avtrykk av gangbanen.

Interiør- og eksteriørbilder vil ofte oppleves som illustrative bilder. Disse fungerer godt på både trykte og digitale medier. De kan ofte være tidløse og brukes enkeltstående eller sammen med andre bilder i markedsføringsøyemed.

La oss jobbe sammen!

Vi hjelper deg gjerne med å løse dine behov for visuell markedsføring og identitetsbygging.

Ta kontakt - det er helt uforpliktende!

Takk for henvendelsen!
Vi svarer deg så snart vi kan.
Oops! Denne beskjeden kom nok ikke fram til mottakeren.