visuell identitet

Din identitet - se ut som deg!

Bedriftsidentitet er kort fortalt personligheten til din bedrift.
Noe av det viktigste vi i LYKT Foto og Film gjør for våre kunder,
er å skreddersy materialet til kundens identitet.
Bedriftsidentitet din er alltid i fokus.

Med godt tilpasset visuelt innhold, fremstår bedriften din helhetlig uavhengig av plattform. Dette kan oppnås ved å for eksempel bruke en fargepalett, design, layout, interaktive elementer, fonter og bildestiler. For bedrifter og merkevarer med en tydelig og veletablert bedriftsprofil kan du se et foto eller en film, og øyeblikkelig forstå hvem som er avsenderen

Med godt tilpasset visuelt innhold, fremstår bedriften din helhetlig uavhengig av plattform
ÄZ - Et eksempel på hvordan bedriftsidentiteten til en kunde gjenspeiler seg det visuelle innholdet vi har produsert over flere foto- og filmopptak.

Å bruke materiale tilpasset din bedrift bygger bedriftsidentitet, skiller deg fra mengden og knytter en nærere relasjon til dine kunder. Skreddersydd materiale gir publikum en følelse av ekthet, og gir kredibilitet til din bedrift. Har du regelmessig behov for å publisere visuelt innhold i dine kanaler, anbefaler vi i LYKT Foto og Film etablering av bildebank, slik at du alltid har materiale for hånden.

Bilder og filmer kan benyttes på en rekke plattformer, og bør derfor være laget på en slik måte at din bedriftsidentitet er gjennomgående i alt du publiserer i alle kanaler. En gjennomgående kvalitet både på nettside, i brosjyrer, på sosiale medier, nyhetsbrev, presentasjoner m.m., tydeliggjør din bedriftsidentitet.

Har du regelmessig behov for å publisere visuelt innhold i dine kanaler, anbefaler vi i LYKT Foto og Film etablering av bildebank.

Det er enkelt å forstå en profil og et budskap gjennom bilder og film. I tillegg til logo, fonter og designelementer, hjelper foto og film med å sammenfatte identiteten. Med tanke på den korte tiden publikum vier til innhold på sosiale medier, er foto og film et viktig verktøy for å få oppmerksomhet, formidle budskap og raskt vise din identitet.

Bilder og filmer for Byåsen Håndball Elite.

Vi i LYKT Foto og Film vil alltid produsere materiale som er tilpasset din bedrifts identitet, eller være behjelpelig med å utforme en. Uavhengig av hvilket steg i prosessen vi deltar i, sikrer vi at materialet dere behøver, blir levert med høy kvalitet.

La oss jobbe sammen!

Vi hjelper deg gjerne med å løse dine behov for visuell markedsføring og identitetsbygging.

Ta kontakt - det er helt uforpliktende!

Takk for henvendelsen!
Vi svarer deg så snart vi kan.
Oops! Denne beskjeden kom nok ikke fram til mottakeren.