Hvorfor foto?

Hvorfor bruke foto i markedsføringen?

«Ett bilde sier mer enn 1000 ord» er et kjent ordtak. Foto har muligheten til raskt å vise kundene dine hvilke ulike produkter og tjenester du selger. Det er lettere å påvirke kundenes følelser med visuelt innhold og dermed lede til handling. Samtidig kan du vise dere som bedrift og hvem de ansatte er.

Har din bedrift bilder som er i din identitet og med høy kvalitet, skaper det troverdighet når du treffer din målgruppe. Gode bilder skiller seg ut. Ved bruk av bilder i din markedsføring får du muligheten til å være mer personlig og bygge relasjoner til dine kunder. Det gjør det lettere for kundene å handle hos dere, om de er godt kjent med dere fra før. I tillegg er det lettere å huske dere da den visuelle hukommelsen vår er bedre.

Smiling people with shopping bagsSmiling family crossing the street
Gode bilder
skiller seg ut.
Two smiling girls crossing the roadWoman holding a dressWoman smiling outside dressing room
Man trying on a suittwo women smilingCouple buying flowers
Bildebank for Byhaven

Foto kan være ansatteportretter, produktbilder, dokumentasjon, interiør/eksteriør, illustrasjonsfoto, med mer. Innholdet er det fantasien som setter grenser for. Bilder har et bredt bruksområde både i digitale og trykte medier. Enten det er internt eller eksternt i markedsføringsøyemed.

Ved bruk av foto får du muligheten til å være aktuell på flere måter enn ved tekst.

Ved bruk av foto får du muligheten til å være aktuell på flere måter enn ved tekst. Si at du selger tursekker. Om vinteren kan det være flott å ha noen bilder fra skiturer med sekken tydelig. Om høsten kan det være bilder av noen med sekken på midt i blåbærlyngen. Her er det brede muligheter for å vise frem både produktet og sette kundene i en stemning.

Er det produsert noen bilder for din bedrift ved en gitt årstid, kan det tilføres flere bilder fra andre årstider eller settinger. Da sitter du fort på et stort visuelt arkiv som du kan hente materiale fra når det er behov, en egen bildebank.

Ved bruk av bilder i din markedsføring får du muligheten til å være mer personlig og bygge relasjoner til dine kunder.
Sunset at sea
Hands dragging a ropeSalmon industryWorkers at sea
Fishing netWorker steering the boatSmiling worker on a boat
Bildebank for Emilsen Fisk

Det er viktig at de som tar bilder for dere, setter seg inn i hvordan dere ønsker å fremstå, og hvordan produktet/tjenesten dere selger kommer frem på best mulig måte. Sammen med dere planlegges hva som skal produseres. Noen ganger skal det skapes flere bilder, andre ganger skal budskapet kommuniserer gjennom ett bilde.

Vi i LYKT Foto og Film har i lang tid jobbet med å produsere stillbilder til markedsføring og identitetsbygging. Vi er gjerne behjelpelig i prosessen når dere skal ha nytt materiale.

La oss jobbe sammen!

Vi hjelper deg gjerne med å løse dine behov for visuell markedsføring og identitetsbygging.

Ta kontakt - det er helt uforpliktende!

Takk for henvendelsen!
Vi svarer deg så snart vi kan.
Oops! Denne beskjeden kom nok ikke fram til mottakeren.