Produktfilm

Portrait of woman smiling with glasses

Et produkt i bevegelse

En produktfilm er en ypperlig måte å vise produktets egenskaper og kvaliteter frem for dine kunder. Den kan bidra til mer synlighet og flere salg. Filmen kan være en enkel fremvisning av produktet, en forklaring på bruken eller en god blanding! Vi har samlet sammen noen grunner til hvorfor det kan være smart med produktfilm:

1: Viser ulike kvaliteter

Det er viktig å vise egenskapene ved produktet som gjør det unikt og verdifullt for kundene dine. Filmen bør være overbevisende gjennom demonstrasjoner av produktet, slik som å vise materialer og eventuell teknologi som ligger til grunn. Med grafiske elementer eller tale, kan du fremheve nøkkelpunkter. Viktigste er å gi en god forståelse for hvordan produktet kan være til nytte for dine kunder!

2: Riktig følelse i filmen

Riktig følelse bidrar til å nå målgruppen for produktet. Tilpasset stemning, setting og miljø vil gjøre produktet både mer tiltalende og inspirerende. Med riktig musikk, lys og farge kan sannsynligheten for salg av produktet øke.

Produktfilm for Interform
Det er viktig å vise egenskapene ved produktet som gjør det unikt og verdifullt for kundene dine.

3: Kan vise hele produksjonen

Noen ganger er det fint å kunne se tankene bak produktet. Hva er idéen og hvilken kunnskap ligger bak utviklingen. Slik kan ditt produkt fenge flere potensielle kjøpere, og trygger dem i produktets kvalitet.

Produktfilm for Mekon

4: Kan klippes til kortere versjoner

Slik at produktfilmen får flere bruksområder og øker synligheten! Forskjellige lengder og formater gjør at filmen kan brukes på sosiale medier, nettsiden, presentasjoner, eller hvor enn du skulle ønske å publisere. Slik at flere kan få kjennskap til ditt produkt.

En produktfilm viser hvordan ditt produkt kan gi verdi for kundene. Den øker synligheten, gjør produktet mer tiltalende og leder til flere salg.
Wooded stairs with black details

5: Gjør produktet konkurransedyktig

Ved å vise hvordan akkurat ditt produkt skiller seg fra konkurrentene. Ved å fokusere på hva som gjør produktet unikt vil filmen kunne tiltrekke seg mer oppmerksomhet, skape større tillit og flere salg.

Produktfilm for Vepak

OG DU — En produktfilm kan gi færre henvendelser til kundeservice

Ved å veilede brukeren gjennom en demonstrasjon av produktet. For eksempel en nettside og et fysisk produkt. Slik unngår du unødig bruk av telefontid og kan bruke mer tid på kunder som har andre spørsmål!

Trenger du gode råd i prosessen av å vise ditt produkt på film? Da er det bare å ta kontakt!

La oss jobbe sammen!

Vi hjelper deg gjerne med å løse dine behov for visuell markedsføring og identitetsbygging.

Ta kontakt - det er helt uforpliktende!

Takk for henvendelsen!
Vi svarer deg så snart vi kan.
Oops! Denne beskjeden kom nok ikke fram til mottakeren.