Personvernerklæring

Vårt formål med innsamling av personopplysninger og dine rettigheter

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan LYKT Foto og Film (Org nr. 916 242 670 MVA) samler inn og benytter informasjon om våre brukere, samt hvordan vi beskytter brukernes personvern.

LYKT AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det frem under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Personopplysningene kan inneholde navn, adresse, telefonnummer, IP-adresse og epostadresse.

Vi respekterer din rett til personvern og all behandling av personopplysninger skjer i henhold til norsk personvernlovgivning. Vi lagrer personopplysninger for å kunne utføre våre tjenester, kontakte deg og levere ferdige produkter. Vi behandler også personopplysninger for å kunne gi deg tilbud, anbefalinger og innhold tilpasset ditt bruksmønster, til analyse for å forstå markedstrendene og for å begrense misbruk av tjenestene. Ved å bruke våre tjenester aksepterer du måten vi bruker og håndterer data på.

Formålet med behandling av personopplysninger

Vi vil aldri bruke personopplysninger til andre formål enn det som er opplyst i personvernerklæringen.

Vårt formål ved innsamling av personopplysninger er for å behandle deg som kunde, samarbeidspartner, eller interessent. Vi trenger disse opplysningene for å holde kontakt, identifisere ditt behov, og for å kunne sette opp møter og eventuelle tilbud.

Ved inngåelse av samarbeid med LYKT Foto og Film  innhenter vi, lagrer og behandler personopplysninger for å kunne oppfylle en avtale. Dette er informasjon kunde frivillig gir fra seg og er nødvendig for å kunne administrere kundeforholdet. I et kundeforhold er vi pålagt å innhente opplysninger som navn, adresse, e-post, organisasjonsnummer og øvrig nødvendig informasjon. Disse opplysningene benytter vi kun for å behandle et kundeforhold.

Hvor lenge lagrer vi data?

Dersom du har et kundeforhold med oss, lagrer vi dine personopplysninger så lenge kundeforholdet varer. Etter endt kundeforhold beholder vi kun nødvendige opplysninger for regnskap, annen data slettes etter 12 mnd.

Din rett til innsyn, retting og sletting

Du har rett på innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg, hva de brukes til, hvem som har tilgang til de, hvor lenge de blir lagret og hvor dataene er hentet fra. Du har rett til å be om endring av dine opplysninger og rett til å kreve sletting av personopplysninger du mener er unødvendig. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke dersom et samtykke var utgangspunktet for vår lagring av dataene.

Kontakt oss på post@lyktfotofilm.no om noe er uklart, eller du lurer på hvilke opplysninger vi har om deg.

SSL og TLS-kryptering

Ved overføring av data fra deg til oss bruker nettsiden SSL eller TLS-kryptering. Det betyr at data som sendes mellom bruker og nettsiden ikke er lesbar av andre uønskede. Bekreft at forbindelsen er kryptert ved å se om adresselinjen starter med https:// og at ikonet av en hengelås vises (avhengig av nettleser).

Ved eventuelle brudd på vår sikkerhet

Hvis et brudd på vår sikkerhet skulle forekomme så rapporteres dette innen 72 timer til riktige tilsynsorgan. Skulle din personlige informasjon være en del av sikkerhetsbruddet vil vi informere deg om dette.

Nettsidens bruk av cookies

For at vår nettside skal fungere optimalt, bruker LYKT Foto og Film cookies (informasjonskapsler) for å analysere det generelle brukermønsteret. Disse opplysningene er helt anonymisert og blir brukt for statistikk, optimalisering, analyse av nettsiden og bedring av brukeropplevelse. Informasjonskapsler er nødvendige for å få hjemmesiden til å fungere.

Følgende cookies brukes på våre nettsider:

Cookie
Formål
Beskrivelse
Varighet
_ga
Gir besøkende en unik id som er konstant fra besøk til besøk.
Gir oss mulighet til å se om brukerne kommer tilbake til nettstedet, men uten at de kan identifiseres.
2 år etter siste besøk

MER INFORMASJON:

Du kan finne mer informasjon rundt personvern og dine rettigheter på datatilsynets nettsider.

Personvernprinsippene: https://www.datatilsynet.no/re...

Deaktivering og sletting av informasjonskapsler (Cookies): https://nettvett.no/slik-admin...