Film

Hand holding candy on purple background

Alle gode grunner er film!

Det finnes mange gode grunner til å lage film for bedriften! En film som er tilpasset ditt behov og stil, kan bidra til å øke synligheten og nå ut til flere potensielle kunder og samarbeidspartnere. Med rett ide og konsept kan du engasjere et stort publikum.

Her er våre tips til deg som planlegger å produsere film til bedriften:

1: La kreativiteten fly

Har du planer om å produsere film, men vet ikke helt hvordan det hele skal se ut? Her kommer vi inn. Alt vi trenger er formålet med filmen og hvem du vil nå, så utvikler vi idé, konsept og plan sammen med deg! Har du selv idéer og tanker, vil vi mer enn gjerne høre dem og ta dette med inn i planleggingen. Sammen skaper vi det beste resultatet!

2: Hvor skal du publisere?

Det er lurt å tenke gjennom hvilke plattformer filmen skal brukes på. Vi kommer gjerne med tips basert på hvem du vil nå. Sosiale medier og digitale kanaler har et stort spekter av formater. Med enkel tilpasning kan en og samme film brukes flere steder for å nå flest mulig i din målgruppe.

Film for Candy People.
Sammen skaper vi det beste resultatet!

3: Ikke behov for å pugge før opptak

Vi har troen på at ektefølt tale på film, bedre når ditt publikum. Skal filmen inneholde intervju, får du sjeldent spørsmålene på forhånd, slik at svaret skal bli så genuint som mulig!

Film for Norboligs prosjekt Østly.

4: Tenk bekledning

Bekledning har mye å si for hvordan din bedrift fremstår! Er du formell på jobb, tilbakelent, eller bruker du uniform? Finn frem det som fremhever deg på best mulig måte. Unngå antrekk med mye mønster, dette kan virke forstyrrende og ta oppmerksomheten bort fra deg!

Med rett ide og konsept kan du engasjere et stort publikum med film.
Girl jumping on pink background

5: Vær dere selv

Å skape naturlige situasjoner gjør at filmen oppleves mer autentisk og troverdig. Seeren kan lettere relatere seg til deg og forstå budskapet. Da er det enklere for seeren å ta kontakt, når de er klare for å kjøpe av dine tjenester og produkter.

Vurderer du å lage film til bedriften? - Ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne med å produsere film som passer for deg og ditt publikum.

Trenger din bedrift film hjelper LYKT Foto og Film deg med å finne ut hva som passer for dere.

La oss jobbe sammen!

Vi hjelper deg gjerne med å løse dine behov for visuell markedsføring og identitetsbygging.

Ta kontakt - det er helt uforpliktende!

Takk for henvendelsen!
Vi svarer deg så snart vi kan.
Oops! Denne beskjeden kom nok ikke fram til mottakeren.